Henrike

Het begon allemaal in Giessen, het was tijd om mijn ingepakte koffers in de auto te gooien en mee te rijden met Maikel, om Bethina op te halen in Utrecht. Heel gezellig en al kletsend kwamen we een uur te laat in Hengelo! ik dacht bij mezelf, dadelijk heb ik al bij de mol in de auto gezeten maar dat zal wel niet! Binnen gekomen hing er een lichte spanning, wie was wie en hoe onthoud ik deze namen en en en... eerst maar wat drinken en luisteren naar de intro! Iedereen zat met de boekjes en pennen/ stift klaar om aantekeningen te maken!
 
Na het eerste spel en de executie konden we naar bed dacht ik, fijn, want het was laat. Niks was minder waar, een volgende opdracht! Wie ligt waar en welke plaatjes horen bij elkaar en wie zit al te mollen? We konden geld in de pot krijgen maar dat is helaas niet gelukt. 
 
De volgende dag heb ik met een spel een vrijstelling verdiend! De tweede executie was dus voor mij niet zo spannend, ik bleef nog een ronde! Tot de vierde executie bleef ik in het spel. Ik vond het aan het tafeltje van de ex-kandidaten veel gezelliger en dacht ik heb enorm genoten, nu ga ik eruit! Daarbij was het overduidelijk dat ik de mol niet was, na een paar onhandige foutjes was het voor mij af. Ik kon toen de rest van de ex-kandidaten uithoren over hun gedachten over de mol en waarom..!
Wat ben ik blij met deze ervaring, heb van de zijlijn mee kunnen kijken en enorm genoten van de spellen en alles wat daar omheen gebeurde! Iedereen enorm bedankt!
 

 

Liefs, Henrike

Reactie schrijven

Commentaren: 0